Followers

PhotobucketJom tukar link suka sama suka! TQ uol! hik3!Photobucket

Selasa, 7 Jun 2011

Belajar Fotografi Percuma!

Su baru je beli kamera DSLR ni...

Tapi kalau beli saja & tak belajar teknik2 fotografi yg betul..tak boleh jugakkan?

Semasa BW (Blogwalking) td kat Facebook, su terjumpalah halaman ni!

Klik SINI utk Facebook!

Klik SINI utk Blog!

Banyak info ttg fotografi yg perlu kita belajar...

Ada yg percuma dan berbayar, kena faham & sila baca dahulu syarat2nya ok?

Antara yg akan kita belajar ialah;
  • Basic Photography
  • Komposisi dan Angle
  • Nite Shoot
  • Marketing & Costing
  • Editing Class
  • Outdoor Class(how to shoot pre wed,post wed or outdoor)
  • HDR Class
  • Kelas membuat story book perkahwinan
Photobucket

Bestkan???

Su nak join gak kalau ada class dibuka nanti tp 11/6 (Sabtu) ni dah mula daftar utk PJJ su kat IPG Kampus Perempuan Melayu Melaka...

Jadual pon tak tau lagi mcm mana nanti...huhu...

Harap2 ada masa nak belajar fotografi nih! minat sangat!

Jom sesiapa yg nak belajar tuh jom terjah BLOG beliau (Ahmad Fairus)!


10 comments:

@e_da berkata...

teruskan usaha kak su.. benda dah ada.. improved je lg.. hihi bestt tu

alyrds berkata...

congrats~.. semakin ramai org memiliki kamera DSLR skrg... tetapi bukan semua org boleh ambil gambar yang baik tanpa ilmu. kan?


www.alyrds.com

kpah k-poh berkata...

mcm mana nak buang rasa malu bila nak tangkap gambar?? akak guna iphone ni pun dah malu2 ni kan pulak nak guna kamera besar tu...hmmm

chekgu BaniHassim berkata...

welkam to the club!
n tq for the link... :)

PinKy MoMMa berkata...

alor dah lama ngidam nak dslr huhu..
tapi encit hubby x suka..sbb gedang sgt..adehhh bile la dpt merasa ni tice ;)

tice su berkata...

@e_da ~ eida, mekaseh ek! ;)

tice su berkata...

alyrds ~ yep! stuju sgt dgn kata2 awak! :)

tice su berkata...

kpah k-poh ~ mgkin krn minat jugak kak! hik3! rasa teruja tau bila dpt pegang dslr tuh! mcm tu la su rasa..kalau dpt ilmu@cara2 guna sebaik yg mgkin lagik sronok! hehehe!

tice su berkata...

chekgu BaniHassim ~ tq chekgu! hehe...

tice su berkata...

PinKy MoMMa ~ pelan2....musti dpt punye! hik3!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...