Followers

PhotobucketJom tukar link suka sama suka! TQ uol! hik3!Photobucket

Rabu, 10 Ogos 2011

Samsung Galaxy Tab pulak! ish3!!!

Salam semua..

Semalam su da beli Samsung Galaxy Tab! Hehe!
Puncanya su leh beli bila Eee Pad ASUS su x boleh nak guna internet kalau xde wifi..

Ini boleh menimbulkan marah!! Huhu!

Nak xnak kene cari alternatif lain camne nk bagi Eee Pad ASUS su tuh boleh disambung dgn internet!

Su pegi kedai komputer tempat su beli tu minta dia 'link'kan Eee Pad dgn fon Blackberry su tp xboleh sbb kene install satu software utk sambungkan kedua2nya..masih xdpt connect!

KECEWA!!

Lepas tu, su cari cara lain lg..pastu tanye cina tu pasal router plak! Huhu! Boleh sambung tp x jugak dpt memuaskan hatibsu sbb masih x boleh berinternet kalau su ade kat luar..router tu kan kene sambungkan dgn plug..adessss!!

Last sekali su beli je tab ni! Senang x payah pening kepala! Eee Pad tu su jual! Haha!

Skrg ni su berblogging via android la nih! Hehe!

Sangat2 best! Kalau tau lama da su beli! Haha!

Oklah, su nak sahur dulu! Babaiii..
Last


3 comments:

lina berkata...

salam sue - best nya.. i like... :)

y u y u Z u l a i k h a berkata...

selamat yuyu tak gila gadjet ^^

Mijoe berkata...

ho ho..gadget baru :)

congrats Tice!

salam aidil fitri!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...